maanantai 9. toukokuuta 2016

Mikä ihmeen sivu tämä nyt on?

Heipähei kaikille!

Joskus puoli vuotta sitten sain kauhean innostuksen alkaa luomaan simejä, jotka näyttää Disneyn (ja muiden vastaavien) hahmoilta. Lähinnä siis perus prinsessoja kuten Ariel, Ruusunen, Tuhkimo yms. Kun sain ne luotua, halusin tehdä niille perheetkin. Siitäpä tämä tarinasivu sai sitten inspiraationsa. 

Tarkoituksenani on siis kirjoittaa simstarinoita, joissa päähenkilöinä ovat Disneyn prinsessat. Kaikki tarinat sijoittuvat nykymaailmaan ilman taikoja ja muita fantasiahömpötyksiä. Millainen siis olisi prinsessa Ruususen tarina, jos hän ei olisikaan syntynyt keskiajalle kuninkaan ja kuningataren huomiin vaan 2000-luvun pankinjohtajalle ja tämän vaimolle? Entä Aladdinin, jos hän kärsisikin köyhyydestä modernissa Agrabassa? 

Toivottavasti kiinnostuitte. Minulle saatte ilman muuta linkkailla omia tarinoitanne ja blogejanne. Laitan niitä sitten tuonne sivupalkkiin. Olen tähän mennessä lukenut simstarinoita ja -blogeja lähinnä englanniksi, sen takia en oikein tiedä edes yhtäkään suomalaista simsbloggaajaa. Tänne nyt sit vaan infoamaan itsestänne :) 

Tämä on ihan ensimmäinen simsblogini, vähän jännää :D Osia julkaisen omaan tahtiini. Välillä siis intoa piukassa väännän tätä pari osaa viikossa, välillä voi olla kuukaudenkin tauko. 

Tervetuloa!

- Lila-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti